FERREX - vopsea anticorozivă

FERREX este o vopsea anti-coroziune polipigment activat. Finisaj: mat.

Aplicare: Vopsea anticorozivă și grund adeziv pentru suprafețe din oțel și aluminiu din interior și din exterior. FERREX este aderentă atât la suprafețele galvanizate (zincate), cât și la suprafețele tratate cu grunduri. Pigmenții de vopsea FERREX previn eficient formarea coroziunii sub pelicula de vopsea. Vopseaua este rezistentă la intemperii și nu trebuie acoperită.

250,00 MDL
cu TVA
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Îndepărtați murdăria, grăsimea, uleiul și alți contaminanți de pe suprafața de vopsit. Suprafețele, de exemplu, spălați cu detergent galvanizat RENSA STEEL, ștergeți cu solvent etc. Îndepărtați rugina și coroziunea de pe suprafață prin răzuire, periere de oțel, șlefuire, sablare sau altă metodă adecvată. Slefuiți suprafețele vopsite lucioase vechi până la un finisaj dur prin șlefuire, curățare prin sablare sau altă metodă adecvată. Îndepărtați orice strat fragil și liber de vopsea sau acoperire veche. Suprafețele din aluminiu trebuie șlefuite până la rugozitate prin șlefuire, curățare prin sablare sau altă metodă adecvată.

Aplicație

Se amestecă bine materialul înainte de aplicare.

Condiții de aplicare

Suprafața de tratat trebuie să fie uscată. Dacă temperatura suprafeței depășește +50°C, nu este recomandat să o vopsiți. În timpul aplicării și uscării materialului, temperatura aerului, a suprafeței și a materialului trebuie să fie peste +5 °C, umiditatea relativă a aerului sub 80%.

AD00034

Fișa cu date

Luciu
Mat
Culori
Roșu, gri, alb, negru.

S-ar putea sa-ti placa si