FERREX AQUA - vopsea anticoroziune

FERREX AQUA este o vopsea anticoroziune pe bază de apă și grund adeziv cu pigmenți anticorozivi. Finisaj: vopsea anticoroziune semilucioasa si vopsea de grund adeziv pentru suprafete din fier, otel si aluminiu la interior si exterior. FERREX AQUA are o aderență ridicată la suprafețele galvanizate (galvanizate), precum și la suprafețele tratate cu grunduri.

Pigmenții de vopsea FERREX AQUA previn eficient formarea coroziunii sub pelicula de vopsea. Poate fi acoperit cu aproape toate vopselele Teknos pentru mobilier, acoperișuri din tablă și case.

225,00 MDL
cu TVA
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Îndepărtați murdăria, grăsimea, uleiul și alți contaminanți de pe suprafața de vopsit. Suprafețele, de exemplu, spălați cu detergent galvanizat RENSA STEEL, ștergeți cu solvent etc. Îndepărtați rugina și coroziunea de pe suprafață prin răzuire, periere de oțel, șlefuire, sablare sau altă metodă adecvată. Slefuiți suprafețele vopsite lucioase vechi până la un finisaj dur prin șlefuire, curățare prin sablare sau altă metodă adecvată. Îndepărtați orice strat fragil și liber de vopsea sau acoperire veche. Suprafețele din aluminiu trebuie șlefuite până la rugozitate prin șlefuire, curățare prin sablare sau altă metodă adecvată.

Aplicați

Se amestecă bine materialul înainte de aplicare.

Condiții de aplicare

Suprafața de tratat trebuie să fie uscată. În timpul aplicării și uscării (notă: inclusiv temperatura de noapte după aplicare) a materialului, temperatura aerului, suprafeței și materialului trebuie să fie peste +10 °C, umiditatea relativă a aerului sub 80%. Dacă temperatura suprafeței de vopsit depășește +40 °C, proprietățile de vopsire ale vopselei și aderența la suprafața de vopsit pot fi afectate.

Depozitare

Protejați de îngheț.

AD00035

Fișa cu date

Luciu
Semi-mat
Culori
Gri (T1380) și alb (T1326)
Certificate și aprobări
M1 classification

S-ar putea sa-ti placa si