SATU LAUDESUOJA - protecție pentru bănci în camera de aburi

Protecție pentru bănci în camera de aburi

SATU LAUDESUOJA Protecția pentru băncile din camera de aburi este o protecție incoloră și inodoră care conține ulei de parafină pentru suprafețe din lemn. Formează un strat impermeabil și hidrofug, dar respirabil. SATU LAUDESUOJA subliniază culoarea naturală a lemnului.

Tratarea băncilor în camerele de aburi ale saunelor, blaturilor de masă din lemn pentru bucătărie etc. Potrivit pentru suprafețe din lemn netratate și tratate anterior cu ulei. Poate fi utilizat și pentru tratarea panourilor de pereți și tavan în camerele de aburi.

150,00 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi din lemn de praf și murdărie. Spălați suprafețele uleiate anterior cu detergent pentru saună RENSA SAUNA și clătiți bine cu apă. Dacă suprafața din lemn a fost lăcuită anterior sau tratată cu protecție pentru saună, suprafața trebuie șlefuită.

Aplicare

Înainte de utilizare, amestecați bine produsul. Aplicați SATU LAUDESUOJA cu pensula, buretele sau o cârpă curată. Aplicați pe o suprafață de lemn curată și uscată de 1 până la 3 ori, în funcție de proprietățile de absorbție ale suprafeței. Ștergeți excesul de ulei la 30 de minute după aplicare.

Condiții de aplicare

Suprafața care trebuie tratată trebuie să fie uscată. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a produsului trebuie să fie peste +10 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. O bună ventilație în timpul aplicării și a perioadei de uscare accelerează procesul de uscare.

întreținere

Suprafața poate fi curățată prin ștergere cu un detergent neutru (pH 6 - 8). Detergentul și murdăria sunt îndepărtate prin ștergerea și / sau clătirea suprafeței cu apă curată. Folosiți o cârpă de curățat, un burete moale sau similar pentru curățare. Evitați periajul grosier sau abraziunea puternică. Respectați diluarea și alte instrucțiuni ale producătorului de detergent atunci când utilizați detergenți.

Depozitare

Trebuie păstrat bine închis și păstrat la rece. NU TREBUIE SĂ ÎNGELAȚI.

Punere in functiune

Sauna trebuie preîncălzită și ventilată înainte de a fi folosită.

AD00079

Fișa cu date

Solide
100% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Produsul nu este inclus în directiva UE COV.
Densitate
cca. 1 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după 1 oră
Timp de uscare - acoperibil
a doua zi
Curățare
Curățați echipamentul imediat după utilizare cu apă caldă și detergent.
Ambalaj
0,25 L, 1 L
Certificate și aprobări
M1 classification