WINTEROL - vopsea de fațadă

Vopsea de fațadă

WINTEROL este o vopsea acrilată pe bază de apă. Vopseaua permite suprafeței să respire foarte bine.

Proiectat pentru vopsirea exterioară a noilor suprafețe minerale și a suprafețelor vopsite anterior cu vopsele alchidice sau acrilate, cum ar fi beton, tencuială, cărămizi nisip-var și plăci minerale.

Vopseaua de fațadă WINTEROL poate fi aplicată cu ușurință cu o rolă sau spray. Vopseaua are o bună rezistență la intemperii chiar și într-un mediu industrial, aceasta fiind asigurată de proprietățile liantului. Vopseaua conține aditivi speciali împotriva mucegaiului.

1.253,50 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

SUPRAFEȚE NOI: Elemente noi de beton sau suprafețe de turnare a betonului pot fi vopsite cu vopsea de fațadă WINTEROL, când a trecut cel puțin o lună de la turnare, suprafața este complet lipită și nu mai este umedă sau umedă până la mat. beton, parametrii de măsurare trebuie să fie mai mici în umiditate relativă (umiditate relativă) 97% sau în procente în greutate 4%. Se recomandă tratarea suprafețelor noi tencuite la 6 până la 8 săptămâni după vindecarea suprafețelor. Îndepărtați murdăria și praful de pe suprafața de vopsit. Dacă este necesar, îndepărtați suprafețele netede prin sablare cu hidro-nisip, șlefuire, periere de oțel sau preparare similară a suprafeței. ATENŢIE. Când vopsiți suprafețe noi de beton, asigurați-vă că adezivul de ciment a fost îndepărtat de pe suprafață. Atunci când se prelucrează substraturi care conțin azbest, trebuie respectate instrucțiunile emise de autoritățile competente. SUPRAFEȚE VECHI ANTERIOR: Îndepărtați fulgii și vopseaua liberă sau straturile de vopsea praf (de exemplu, spălare cu var) de pe suprafață. Alegerea metodei de îndepărtare depinde de rezistența substratului și de tipul de vopsea care trebuie îndepărtat (de exemplu, se poate utiliza o perie de oțel, apă fierbinte sub presiune sau sablare cu apă). De asemenea, îndepărtați stratul liber de tencuială fragilă sau strat de beton. Folosiți tipul corect de tencuială la repararea betonului și a suprafețelor tencuite.

Aplicare

Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare. Amorsarea suprafețelor minerale curate și durabile, precum și a suprafețelor vechi potrivite pentru vopsire, se face cu vopsea de fațadă WINTEROL diluată 5-10% cu apă. Finalizați cu vopsea de fațadă WINTEROL nediluată. Pentru a evita diferențele de nuanță, se recomandă vopsirea suprafețelor de contact cu vopsea din același lot de producție. Planificați lucrarea de vopsire astfel încât îmbinările zonelor de vopsit să fie într-un loc discret. Vopseaua se aplică cu pensula, rola sau sprayul de înaltă presiune. Duză de pulverizare fără aer adecvată 0,015 - 0,019 ”.

Condiții de aplicare

În timpul aplicării și uscării vopselei, temperatura aerului, suprafața de vopsit și vopseaua trebuie să fie peste + 5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%.

Depozitare

Protejați-vă de îngheț.

AD00119

Fișa cu date

Solide
aproximativ 36% în volum
Luciu
Mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,4 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după 30 de minute
Diluant
Apa
Curățare
Apa
Ambalaj
Baza de ambalare 1: 2,7 l, 9 l. Baza 3: 9 litri.
Marcaje de siguranță
Vezi fișa cu date de siguranță.

S-ar putea sa-ti placa si