WOODEX AQUA BASE PLUS - Grund de protecție a lemnului

WOODEX AQUA BASE PLUS este un conservant și protector pentru lemn, pe bază de apă, gata de utilizat, pentru amorsarea suprafețelor din lemn înainte de tratarea suprafeței. Este destinat utilizării împotriva ciupercilor, cum ar fi petele și mucegaiurile albastre, și ciupercile putrezite din lemn. Poate fi folosit pe cheresteaua care nu intră în contact cu solul, fie expusă în permanență la intemperii sau supuse umezirii. Nu este potrivit pentru utilizarea pe construcții din lemn care sunt în contact direct cu solul sau care sunt în contact permanent cu apa dulce sau sărată.

Ferestre, uși exterioare, placari de fațadă, construcții din scândură și lemn, garduri, streașini, adăposturi auto și suprafețe similare din lemn netratat în exterior.

534,29 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Aplicație

WOODEX AQUA BASE PLUS se folosește nediluat. Amestecați bine înainte de utilizare. WOODEX AQUA BASE PLUS se aplica pe o suprafata curata si uscata cu pensula, rola sau pulverizare. Depozitarea lemnului tratat trebuie fie sub acoperire, cu un sistem de recuperare instalat, fie pe o suprafață impermeabilă. Dacă este aplicat pe un șantier, protejați solul. Manipulați produsul și uscați lemnul proaspăt tratat în zone cu o bună ventilație. Lemnul care este expus la intemperii trebuie să fie acoperit cu un produs adecvat. Instrucțiunile de utilizare date pentru produsul utilizat trebuie urmate în timpul acoperirii superioare. Acoperirea superioară trebuie făcută înainte ca lemnul să fie expus ploii. Stratul superior nu trebuie să conțină un fungicid triazol. Vopselele de exterior pentru uz profesional și consumatori fabricate de Teknos Oy nu conțin triazol. Toate vopselele de grund pentru exterior și straturile de finisare fabricate de Teknos pot fi utilizate pentru conservanții de acoperire a lemnului care conțin triazol.

Condiții de aplicare

Suprafața de tratat trebuie să fie uscată și curată. Umiditatea lemnului trebuie să fie sub 18% din greutatea uscată a lemnului. În timpul perioadei de aplicare și uscare temperatura aerului, a suprafeței și a grundului trebuie să fie peste +5 °C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. Evitați aplicarea în lumina directă a soarelui. Vă rugăm să rețineți că uscarea este mai rapidă decât de obicei atunci când vremea este caldă sau vântoasă.

Depozitare

A se păstra în recipientul original bine închis. Nu trebuie să înghețe.