WOODEX CLASSIC - antiseptic pentru lemn

Antiseptic pentru lemn

Antiseptic ușor tixotrop, pentru lemn, transparent, pe bază de alchide, pentru utilizare în exterior. Ușor de aplicat și pătrunde în lemn și nu formează nicio peliculă uniformă după prima aplicare. Protejează lemnul împotriva tulburărilor meteorologice prin încetinirea efectelor de umiditate, radiații UV ale soarelui și murdărire.

Nou și anterior cu suprafețe din lemn tratate cu pete transparente, de ex. suprafețe de bușteni, pereți, uși, rame de ferestre și garduri. Nu este potrivit pe pete de lemn care formează pelicule, nici în sere, focare sau adăposturi pentru animale. Nu este potrivit pentru uz interior.

483,00 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Îndepărtați toate materiile libere, murdăria și praful cu o perie de sârmă, o perie de spălare sau o răzuitoare. Spălați suprafețele murdare și / sau ciuperci cu detergent pentru fațade RENSA FACADE. Clătiți bine suprafețele cu apă și lăsați să se usuce.

Aplicare

Se amestecă WOODEX CLASSIC bine înainte de utilizare și, de asemenea, din când în când în timpul lucrului. Aplicați cu pensula sau spray. Aplicați pata de lemn uniform și continuu pe toată lungimea grinzii sau a cherestelei pentru a evita punctele de repornire. Tratați bobul de capăt cu o atenție deosebită. Amorsarea cu un conservant pentru lemn din seria WOODEX este recomandată pentru lemnul netratat. Nu este recomandat ca pata de lemn limpede să fie folosită singură din cauza rezistenței la intemperii restrânse.

Condiții de aplicare

Suprafața care trebuie tratată trebuie să fie uscată. Umiditatea lemnului trebuie să fie sub 20% din greutatea uscată a lemnului. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a petelor de lemn trebuie să fie peste +5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%.

AD00124

Fișa cu date

Solide
aprox. 18% în volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoare limită VOC UE (kat A / f): 700 g / l. VOC-ul produsului: max. 700 g / l.
cca. 700 g / l
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 0,8 g/ml
Diluant
TEKNOSOLV 1621 (nafta cu solvent)
Lavabilitate și rezistență la uzură
Bună
Ambalaj
0,9 L, 2,7 L, 9 L, 18 L
Marcaje de siguranță
A se vedea fișa cu date de securitate. NOTĂ! Datorită pericolului de autoaprindere, orice deșeuri din produs, ceață de pulverizare și cârpe murdare etc. trebuie păstrate într-un loc rezistent la foc în recipiente etanșe. Este recomandată și imersiunea în