WOODEX WOOD OIL - ulei pentru lemn

Ulei pentru lemn suportat de solvenți pentru uz exterior.

Ulei natural pentru uz exterior pentru protejarea podelelor punții de grădină și a mobilierului de grădină din lemn. Alte obiecte potrivite sunt gardurile, spalierele, ușile și scările. Pentru lemnul tratat termic și impregnat cu presă și pentru lemnul exotic. Aplicat pe suprafața de lemn curată și uscată cu perie, burete sau prin scufundare. Protejează suprafețele din lemn de umezeală, murdărire și când sunt colorate de radiațiile UV ale soarelui. Deminează crăparea suprafeței de lemn. Pentru o durabilitate optimă, tratamentul cu WOODEX WOOD OIL este reînnoit anual. Nu este potrivit pentru sere, focare sau adăposturi pentru animale.

437,00 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafața de tratat. Utilizați detergent de punte RENSA TERRACE pe suprafețele care trebuie tratate, atunci când este necesar. Clătiți bine suprafețele cu apă și lăsați să se usuce. Scoateți de pe suprafață toate materiile vechi libere și slab aderente și straturile superioare pufoase ale lemnului. Vă recomandăm ca lemnul netratat să fie amorsat cu conservant pentru lemn din seria WOODEX. Îndepărtați straturile vechi de vopsea sau lac înainte de tratament.

Aplicare

Înainte de utilizare, amestecați bine produsul până la fundul cutiei. Produsul trebuie amestecat frecvent până la fundul cutiei și în timpul aplicării. Aplicat la suprafață de 1-2 ori cu peria, buretele sau prin scufundare. În funcție de calitatea lemnului, tratamentul este reînnoit. Eventualul exces de ulei este șters.

Condiții de aplicare

Suprafața care trebuie tratată trebuie să fie uscată. Umiditatea relativă a lemnului trebuie să fie sub 20% din greutatea lemnului. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a produsului trebuie să fie peste +5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%.

AD00127

Fișa cu date

Solide
aprox. 30% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Produsul nu este inclus în directiva UE COV.
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 0,85 g/ml
Timp de uscare - la atingere
după 8 ore
Timp de uscare - acoperibil
după 16 ore.
Diluant
Pentru a fi utilizat fără diluare.
Curățare
Echipamentul se spală imediat după utilizare cu TEKNOSOLV 1621 (nafta solvent).
Lavabilitate și rezistență la uzură
Pentru suprafețele care sunt expuse continuu la intemperii, este necesar un tratament reînnoit o dată pe an.
Ambalaj
maro și gri: 0,9 L, 2,7 L, 9 L
Marcaje de siguranță
A se vedea fișa cu date de securitate. NOTĂ! Datorită pericolului de autoaprindere, orice deșeuri din produs, ceață de pulverizare și cârpe murdare etc. trebuie păstrate într-un loc rezistent la foc în recipiente etanșe. Este recomandată și imersiunea în