Profil gips carton din tabla zincata CW

22,00 MDL
cu TVA
Cantitate

Profilele tip CW, prelucrate la rece, sunt realizate din tabla metalica zincata cu grosimea de 0.5 mm. Acestea se monteaza in profilele UW, fiind elementul vertical al structurii de sustinere pentru peretii din gips-carton. Dimensiunile profilelor CW se potrivesc cu cele ale profilelor UW, pentru a se realiza o imbinare exacta si facila.

Profilul CW are sectiunea transversala in forma de C, peretii profilului avand cate 3 nervuri de rigidizare pe talpi si doua pe inima. Talpile se termina cu o indoitura la 90 grade spre interiorul profilului. Dimensiunile acestui profil sunt: 98.8 mm latime si 4 metri lungime.

Protectia anticoroziva realizata prin zincare asigura profilului o mentinere a proprietatilor in timp. Zincul indeplineste o functie de tip bariera intrucat, in contact cu aerul, acest element se acopera cu un strat de oxid de zinc, formand astfel o protectie naturala excelenta impotriva coroziunii.

Punerea in opera a profilelor metalice CW se realizeaza fara dificultati particulare, intr-o lucrare de precizie normala, specifica montarii tavanelor suspendate, peretilor si placarilor realizate din placi de gips-carton pe schelet de sustinere din profile metalice.

Profilele CW si UW se folosesc la alcatuirea scheletelor metalice pentru pereti, placari, tencuieli uscate si masti din placi de gips-carton. Profilele verticale CW, portante, ale scheletului, potrivite pe inaltime, se pozitioneaza si se fixeaza in profilele de inchidere UW.

AD00070

Fișa cu date

Compoziție
tabla zincata
Lungime
4000 mm
Inaltime
37/35.5 mm
Latime
98.8 mm
Grosime
0.5 mm