SATU SAUNASUOJA - protecție pentru saună

Protectie pentru sauna

SATU SAUNASUOJA Protecția pentru saună este o protecție tixotropă pe suprafața apei din lemn. Formează un strat impermeabil și hidrofug, dar respirabil. Clear SATU SAUNASUOJA nu schimbă culoarea naturală a lemnului. Produsul este colorabil până la nuanțe de interior translucide.

Tratarea panourilor de perete și tavan în camerele de aburi ale saunelor. Produsul este potrivit pentru suprafețe din lemn netratate sau suprafețe din lemn tratate anterior cu protecție pentru saună. Poate fi folosit și pentru tratarea panourilor de tavan și de perete în camerele de spălat, după saloane de saună și încăperi locuibile.

339,25 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi din lemn de praf și murdărie. Spălați suprafețele tratate anterior cu protecție pentru saună cu detergent pentru saună RENSA SAUNA și clătiți bine cu apă. Dacă suprafața din lemn a fost lăcuită, unsă sau ceruită anterior, adecvarea produsului trebuie asigurată printr-o aplicație de testare.

Aplicare

Se amestecă bine înainte de utilizare. Produsul colorat trebuie, de asemenea, amestecat în timpul aplicării, dacă este necesar. Aplicați SATU SAUNASUOJA cu pensula. O singură aplicație este suficientă pentru suprafețele panourilor din camera de aburi a saunei. Tratați de două ori panourile de tavan în camerele de spălat și alte camere. Intensitatea nuanței și absorbția produsului pe suprafața de lemn trebuie asigurate cu o aplicație de testare atunci când se utilizează produsul colorat. Proprietățile de absorbție ale suprafeței și posibilele tratamente anterioare afectează nuanța. Produsul poate fi diluat cu apă 5 - 20% în volum, dacă nuanța pare prea intensă.

Condiții de aplicare

Suprafața care trebuie tratată trebuie să fie uscată. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a produsului trebuie să fie peste +10 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. O bună ventilație în timpul aplicării și a perioadei de uscare accelerează procesul de uscare.

întreținere

Suprafața poate fi curățată prin ștergere cu un detergent neutru (pH 6 - 8). Detergentul și murdăria sunt îndepărtate prin ștergerea și / sau clătirea suprafeței cu apă curată. Folosiți o cârpă de curățat, un burete moale sau similar pentru curățare. Evitați periajul grosier sau abraziunea puternică. Respectați diluarea și alte instrucțiuni ale producătorului de detergent atunci când utilizați detergenți.

Depozitare

Trebuie păstrat bine închis și păstrat la rece. NU TREBUIE SĂ ÎNGELAȚI.

Punere in functiune

Sauna poate fi încălzită după 1 zi de aplicare, dar trebuie preîncălzită și ventilată o dată înainte de a fi folosită. Formarea finală a filmului durează aproximativ. 3 săptămâni în condiții normale și după aceea se atinge durabilitatea și duritatea maximă. Înainte de aceasta, suprafața trebuie tratată cu grijă.

AD00080

Fișa cu date

Solide
aprox. 16% în volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoare limită VOC UE (kat A / f): 130 g / l. VOC-ul produsului: max. 130 g / l.
Intensitae luciu
00099
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după ½ oră
Timp de uscare - acoperibil
a doua zi
Diluant
Apă
Curățare
Curățare Spălați echipamentul imediat după utilizare cu detergent și apă caldă.
Culori
Poate fi colorat în nuanțe translucide.
Ambalaj
Pachete 0,9 L, 2,7 L, 9 L
Certificate și aprobări
M1 classification
Marcaje de siguranță
A se vedea fișa cu date de securitate.