Vopsea lavabilă BIORA 7

Vopsea interioară mată pentru pereți și tavane

Vopsea de dispersie acrilică mată pe bază de apă pentru pereți interiori. Vopseaua este ușor de aplicat, formând o suprafață mată uniformă.

BIORA 7 este potrivit pentru vopsirea suprafețelor de beton, tencuite, chit și cărămidă, precum și PAL și alte plăci.

364,55 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Șlefuiți suprafețele dure sau lucioase până la mat și îndepărtați praful după șlefuire. Îndepărtați complet vopseaua veche de pe suprafețele vopsite cu vopsea cu lipici sau vopsea cu var. Se recomandă amorsarea suprafețelor de plafon neimpermeabile nivelate cu un pistol de pulverizare cu un grund suportat de solvenți, de ex. Vopseaua de grund adeziv FUTURA 3. Neteziți suprafețele cu umpluturi adecvate din gama SILORA. Șlefuiți umplutura uscată și îndepărtați praful.

Aplicare

Suprafețele din beton, tencuite, chit și cărămidă, plăci aglomerate, plăci de ghips și plăci de fibră sunt vopsite direct cu vopsea interioară BIORA 7 sau amorsate cu grund BIORA PRIMER pentru perete și tavan. Acoperiți suprafețele din oțel cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare. Dacă este necesar, subțiați vopseaua cu apă. Aplicați vopseaua cu o rolă, spray sau perie în 1-2 straturi. Duza potrivită pentru pulverizarea fără aer este de 0,017 - 0,021 ".

Condiții de aplicare

Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul aplicării și uscării vopselei, temperatura aerului, suprafața de vopsit și vopseaua trebuie să fie peste + 5 ° C, iar umiditatea relativă sub 80%. Aerisirea în timpul vopsirii și uscării accelerează procesul de uscare a vopselei.

Reparație

Formarea finală a filmului de vopsea are loc după aproximativ 4 săptămâni, în condiții normale de uscare, după această perioadă filmul devine cât mai rezistent la uzură și dur. Până în acest moment, îngrijirea suprafeței vopsite trebuie efectuată cu atenție. Suprafața vopsită poate fi ușor curățată. Utilizați o cârpă moale umedă sau un burete la curățare. Evitați periajul sau agenții de curățare abrazivi. ”

Depozitare și păstrare

Protejați-vă de îngheț.

AD00107

Fișa cu date

Solide
38% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoarea limită a COV UE (kat A / a): 30 g / l. VOC-ul produsului: max. 30 g / l.
Luciu
Mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,3 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după jumătate de oră
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apa
Curățare
Spălați echipamentul imediat după utilizare cu detergent și apă caldă.
Ambalaj
Vopsele de bază 1 și 3: 0,9 L, 2,7 L, 9 L
Certificate și aprobări
Allergy label (Finland)
M1 classification

S-ar putea sa-ti placa si