Vopsea pentru tavan TREND 3

TREND 3 este o vopsea cu dispersie acrilică, mată, pe bază de apă, pentru uz interior.

Vopseaua este potrivită pentru lemn vopsit anterior, beton, tencuială, material de umplutură, cărămidă și pe diverse plăci de construcție atunci când este nevoie de un finisaj complet mat. Poate fi acoperit cu vopsele de latex de diferite finisaje.

293,60 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Îndepărtați suprafețele dure sau lucioase prin șlefuire și apoi îndepărtați praful. Îndepărtați toată vopseaua veche de pe suprafețele care au fost vopsite cu vopsea cu lipici sau spălare cu var. Tavanele de umplere cu pulverizare, care nu sunt impermeabile, se recomandă să fie amorsate cu grund suportat de solvent, de ex. FUTURA 3 Grund de aderență. Pentru netezirea neregulilor la suprafață, alegeți un material de umplutură adecvat din seria SILORA. Umplutura uscată este șlefuită și praful îndepărtat.

Aplicare

Pentru a preveni sângerarea nodurilor pe lemn, suprafețele sunt amorsate cu grund FUTURA 3 Adhesion. Suprafețele din oțel sunt amorsate cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Suprafețele zincate pot fi vopsite drept cu TREND 3. Înainte de utilizare, amestecați bine vopseaua. Vopseaua se diluează cu apă atunci când este nevoie. Aplicați o dată sau de două ori cu pensula, rola sau spray-ul.

Condiții de aplicare

În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a vopselei trebuie să fie peste + 5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. O bună ventilație în timpul aplicării și a perioadei de uscare accelerează procesul de uscare.

întreținere

Formarea finală a filmului de vopsea durează aproximativ. 4 săptămâni în condiții normale și după aceea se atinge durabilitatea și duritatea maximă. Înainte de aceasta suprafața vopsită trebuie tratată cu grijă. Curățarea prin ștergere umedă sau cu detergenți deteriorează suprafața vopsită. Pentru suprafețele murdare trebuie utilizate metode de curățare uscată, cum ar fi ștergerea atentă, periajul, curățarea cu vid etc.

Depozitare

Nu trebuie să înghețe.

AD00113

Fișa cu date

Solide
aprox. 32% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoare limită VOC UE (kat A / g): 30 g / l. VOC-ul produsului: max. 30 g / l.
Luciu
Perfect mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,5 g/ml
Rată de împrăștiere practică
suprafață vopsită anterior: 7-10 m2 / l, suprafață tencuită și placă de fibre: 5-8 m2 / l, suprafață betonată și tencuită: 4-7 m2 / l.
Timp de uscare - fără praf
după ½ oră
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apă
Curățare
Spălați echipamentul imediat după utilizare cu apă
Lavabilitate și rezistență la uzură
Suprafața vopsită rezistă la o ușoară uzură. Rezistență la frecare umedă, clasa 3 conform EN 13300 (ISO 11998).
Culori
albă, nuanțată în tonuri deschise în conformitate cu cardul de culoare pentru suprafețele interne.
Ambalaj
Alb: 0,9 L, 2,7 L, 9 L, 18 L. Alb murdar T1327 (TC-8168): 18 L.
Certificate și aprobări
M1 classification
Marcaje de siguranță
A se vedea fișa cu date de securitate

S-ar putea sa-ti placa si