Vopsea specială SUPERLATEKSI

Vopsea de dispersie mată, pe bază de acrilat.

Pereții și tavanele din spațiile interioare. Radiatoare și conducte de încălzire, conducte de aer galvanizate și suprafețe din beton turnat. Suprafața poate fi așchie, fibră, gips sau orice placă interioară, lemn, beton, placă subțire, tencuială, cărămidă și dop. Se aderă, de asemenea, bine pe uleiuri curate și suprafețe de vopsea alchidică și pe plăci subțiri acoperite cu plastic.

SUPERLATEKSI are o aderență excelentă, nivelare și lavabilitate. Rezistă momentan la temperatura de 125 ° C fără îngălbenire.

534,75 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Suprafața de vopsit trebuie să fie curată. Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Îndepărtați straturile de vopsea slabe și slab aderente. Îndepărtați suprafețele dure sau lucioase prin șlefuire și apoi îndepărtați praful. Pentru netezirea neregulilor la suprafață, alegeți un dop adecvat din seria SILORA. Dopul uscat este șlefuit și praful eliminat.

Aplicare

Pentru a preveni sângerarea nodurilor pe lemn, suprafețele sunt amorsate cu grund FUTURA 3 Adhesion. Suprafețele din oțel sunt amorsate cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Amorsați alte suprafețe direct cu SUPERLATEKSI. Înainte de utilizare, amestecați bine vopseaua. Vopseaua se diluează cu apă atunci când este nevoie. Rezervați o cantitate suficientă de vopsea în același vas pentru fiecare suprafață uniformă. Diferențele de culoare vor fi astfel evitate. Aplicați o dată sau de două ori cu pensula, rola sau spray-ul.

Condiții de aplicare

Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a vopselei trebuie să fie peste +5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. O bună ventilație în timpul aplicării și a perioadei de uscare accelerează procesul de uscare.

întreținere

Formarea finală a filmului de vopsea durează aproximativ. 4 săptămâni în condiții normale și după aceea se atinge durabilitatea și duritatea maximă. Înainte de aceasta suprafața vopsită trebuie tratată cu grijă. Suprafața vopsită poate fi curățată prin ștergere cu un detergent neutru (pH 6 - 8). Pentru suprafețele foarte murdare se pot utiliza și detergenți alcalinți (pH 8-10). Detergentul și murdăria sunt îndepărtate prin ștergerea și / sau clătirea suprafeței cu apă curată. Folosiți o cârpă de curățat, un burete moale sau similar pentru curățare. Evitați periajul grosier sau abraziunea puternică. Respectați diluarea și alte instrucțiuni ale producătorului de detergent atunci când utilizați detergenți.

Depozitare

Nu trebuie să înghețe.

AD00117

Fișa cu date

Solide
aprox. 41% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoarea limită a COV UE (kat A / a): 30 g / l. COV produs: max. 30 g / l.
Luciu
Mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,4 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după ½ oră
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apă
Curățare
Spălați echipamentul imediat după utilizare cu detergent și apă caldă.
Lavabilitate și rezistență la uzură
Rezistența la uzură a suprafeței vopsite este foarte bună. Suprafața vopsită poate fi spălată. Rezistență la frecare umedă, clasa 1 conform EN 13300 (ISO 11998).
Ambalaj
Vopsea de bază 1: 0,9 L, 2,7 L, 9 L, 18 L. Vopsea de bază 3: 0,9 L, 2,7 L, 9 L
Marcaje de siguranță
A se vedea fișa cu date de securitate

S-ar putea sa-ti placa si