Vopsea lavabilă supermat BIORA BALANCE

Vopsea de perete interioară de protecție mată.

Vopsea pe bază de apă, complet mată, pe bază de acrilat, pentru camere uscate.

486,68 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Potrivit pentru pereții și tavanele interioare, de exemplu în creșe, dormitoare și camere de zi, precum și alte spații interioare. BIORA BALANCE poate fi utilizat pe suprafețe de beton, tencuite, chit și cărămidă, precum și pe suprafețele de construcție a plăcilor. În plus, BIORA BALANCE poate fi folosit pentru a revopsi suprafețele vopsite anterior cu vopsele alchidice și de dispersie.

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Șlefuiți suprafețele dure sau lucioase până la mat și îndepărtați praful după șlefuire. Neteziți suprafețele cu umpluturi adecvate din gama SILORA. Șlefuiți umplutura uscată și îndepărtați praful.

Aplicare

Acoperiți suprafețele din oțel cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Amorsați alte suprafețe noi și vopsite anterior cu grundul de perete și tavan BIORA PRIMER sau vopsiți direct cu BIORA BALANCE. Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare. Dacă este necesar, subțiați vopseaua cu apă. Pentru a asigura o suprafață uniformă, ar trebui să pregătiți o cantitate suficientă de vopsea într-un singur recipient. Aplicați vopseaua cu o rolă, spray sau perie în 1-2 straturi. Duza potrivită pentru pulverizarea fără aer este de 0,017 - 0,021 ".

Condiții de aplicare

Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul aplicării și uscării vopselei, temperatura aerului, suprafața de vopsit și vopseaua trebuie să fie peste + 5 ° C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. Aerisirea în timpul vopsirii și uscării accelerează procesul de uscare a vopselei.

Reparație

Formarea finală a filmului de vopsea are loc după aproximativ 4 săptămâni, în condiții normale de uscare, după această perioadă filmul devine cât mai rezistent la uzură și dur. Până în acest moment, îngrijirea suprafeței vopsite trebuie efectuată cu atenție. Suprafața vopsită poate fi ușor curățată. Utilizați o cârpă moale umedă sau un burete la curățare. Evitați periajul sau agenții de curățare abrazivi. ”

Depozitare și păstrare

Protejați-vă de îngheț.

AD00110

Fișa cu date

Solide
37% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoarea limită a COV UE (kat A / a): 30 g / l. VOC-ul produsului: max. 30 g / l.
Luciu
Luciu complet
Intensitae luciu
2 - 4
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
14 g/ml
Timp de uscare - fără praf
după jumătate de oră
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apa
Curățare
Spălați echipamentul imediat după utilizare cu detergent și apă caldă.
Lavabilitate și rezistență la uzură
Rezistența la uzură a suprafeței vopsite este moderată. Rezistență la frecare umedă, clasa 1 conform EN 13300 (ISO 11998).
Ambalaj
Vopsea de bază 1: 0,9 L, 2,7 L, 9 L, 18 L. Vopsea de bază 3: 0,9 L, 2,7 L, 9 L.
Certificate și aprobări
Allergy label (Finland)
M1 classification

S-ar putea sa-ti placa si