BIORA AIR - Vopsea purificatoare de aer

Vopsea mata pentru pereti interiori purificatoare de aer.

Vopsea acrilată pe bază de apă purificatoare de aer pentru zone interioare uscate. Purifică aerul din interior eliminând aldehidele și transformându-le în compuși inofensivi. Vopseaua este ușor de aplicat și acoperă bine. Rezistență bună la uzură.

Obiectele potrivite la case sunt de ex. camere de zi, dormitoare și holuri și în spații publice și spații de ex. camere de hotel și coridoare, birouri și săli de clasă. Vopseaua de perete BIORA AIR poate fi aplicată pe suprafețe din beton grunduit, tencuială, dop, cărămidă și plăci de construcții. BIORA AIR este, de asemenea, potrivit pentru revopsirea straturilor vechi de vopsea alchidice și în dispersie.

1.434,00 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței

Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Matificați suprafețele dure sau lucioase prin șlefuire și apoi îndepărtați praful. Îndepărtați toată vopseaua veche de pe suprafețele care au fost vopsite cu vopsea lipicioasă sau spălare cu var. Tavanele de umplutură cu pulverizare, care nu sunt impermeabile, se recomandă să fie amorsate cu grund pe bază de solvenți, de ex. Grund de aderență FUTURA 3. Pentru netezirea neregularităților din suprafață alegeți un material de umplutură adecvat din seria SILORA. Umplutura uscată este șlefuită și praful îndepărtat.

Aplicație

Grunduiți suprafețele din beton, tencuială, dop, cărămidă și plăci de construcții cu grund BIORA PRIMER și vopsea pentru tavan. Suprafețele din oțel sunt grunduite cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Înainte de utilizare, amestecați bine vopseaua. Vopseaua este diluată cu apă atunci când este necesar. Aplicați o dată sau de două ori cu pensula, rolă sau pulverizare. Duza potrivită pentru pulverizare fără aer este 0,017 - 0,021".

Condiții de aplicare

Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul perioadei de aplicare și uscare, temperatura aerului ambiant, a suprafeței și a vopselei trebuie să fie peste +5°C și umiditatea relativă a aerului sub 80%. O bună ventilație în timpul aplicării și perioadei de uscare accelerează procesul de uscare.

întreținere

Formarea finală a peliculei de vopsea durează cca. 4 săptămâni în circumstanțe normale și după aceea se atinge durabilitatea și duritatea maximă. Înainte de aceasta, suprafața vopsită trebuie tratată cu grijă. Suprafața vopsită poate fi curățată prin ștergere cu un detergent neutru (pH 6 - 8). Detergentul și murdăria sunt îndepărtate prin ștergerea și/sau clătirea suprafeței cu apă curată. Utilizați o cârpă de curățat, un burete moale sau similar pentru curățare. Evitați periajul grosier sau abraziunea puternică. Urmați instrucțiunile de diluare și alte instrucțiuni ale producătorului de detergent atunci când utilizați detergenți.

Depozitare

Nu trebuie să înghețe.

AD00013

Fișa cu date

Solide
cca. 37% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoarea limită UE VOC (kat A/a): 30 g/l. COV al produsului: max. 30 g/l.
Luciu
Mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,3 g/ml
Timp de uscare - fără praf
dupa ½ ora
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apă
Curățare
Apă caldă și soluție de curățat perii RENSA BRUSH. Spălați echipamentul imediat după utilizare.
Lavabilitate și rezistență la uzură
Rezistența la uzură a suprafeței vopsite este bună. Rezistenta la frecare umeda, clasa 1 conform EN 13300 (ISO 11998).
Culori
Bazele 1 (albe) și 3, care trebuie vopsite cu paste de nuanțare conform diagramei de culori pentru suprafețele interioare.
Ambalaj
Vopsea de bază 1 și 3: 0,9 l, 2,7 l, 9 l.
Aplicare
Se aplica o data pe o suprafata neteda: 8 - 10 m²/l

S-ar putea sa-ti placa si