BIORA AIR CEILING - Vopsea purificatoare de aer

Vopsea complet mată purificatoare de aer pentru tavane.

Vopsea acrilată, purificatoare de aer, pe bază de apă, pentru tavane. Purifică aerul din interior eliminând aldehidele și transformându-le în compuși inofensivi. Vopseaua este ușor de aplicat și acoperă perfect suprafața. Finisaj: complet mat.
Aplicațiile potrivite sunt în case, cum ar fi camerele de zi, dormitoarele și holurile, și în zonele publice, cum ar fi camerele de hotel și coridoarele, birourile și sălile de clasă. Vopseaua de tavan BIORA AIR CEILING poate fi folosită ca grund și strat de suprafață pe suprafețe din beton, tencuit, chit, cărămidă și plăci de construcții.

1.374,00 MDL
cu TVA
Volum
Cantitate

Pregătirea suprafeței
Curățați suprafețele noi de praf și murdărie. Spălați suprafețele vopsite anterior cu detergent de vopsea RENSA SUPER. Slefuiți suprafețele dure sau lucioase până la un finisaj mat și îndepărtați praful de șlefuit. De pe suprafețele vopsite cu vopsea adezivă sau vopsea de var, îndepărtați complet vopseaua veche. Se recomandă amorsarea suprafețelor de tavan netezite cu pulverizare, neimpermeabile cu un grund pe bază de solvenți, de exemplu Grund adeziv FUTURA 3. Neteziți suprafețele cu chituri adecvate din seria SILORA. Slefuiți chitul uscat și îndepărtați praful.
Aplicație
Suprafețele din oțel sunt grunduite cu vopsea anticorozivă FERREX AQUA. Amestecați bine vopseaua înainte de aplicare. Dacă este necesar, diluați vopseaua cu apă. Aplicați vopseaua cu o rolă, pulverizator sau pensulă în 1 - 2 straturi. O duză de pulverizare fără aer adecvată este 0,017 - 0,021".
Condiții de aplicare
Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul aplicării și uscării vopselei, temperatura aerului, suprafața de vopsit și vopseaua trebuie să fie peste +5°C, umiditatea relativă a aerului sub 80%. Ventilația în timpul vopsirii și în timpul uscării accelerează procesul de uscare a vopselei.
Reparație
Suprafața de vopsit trebuie să fie uscată. În timpul aplicării și uscării vopselei, temperatura aerului, suprafața de vopsit și vopseaua trebuie să fie peste +5°C, umiditatea relativă a aerului sub 80%. Ventilația în timpul vopsirii și în timpul uscării accelerează procesul de uscare a vopselei.
Depozitare
Protejați de îngheț.

AD00014

Fișa cu date

Solide
cca. 40% din volum
Compuși organici volatili (COV)
Valoarea limită UE VOC (kat A/a): 30 g/l. COV al produsului: max. 30 g/l.
Luciu
Complet-mat
Sistem de nuanțare
Teknomix
Densitate
cca. 1,5 g/ml
Timp de uscare - fără praf
dupa ½ ora
Timp de uscare - acoperibil
după 1 oră
Diluant
Apă
Curățare
Clătiți uneltele de lucru cu apă imediat după utilizare.
Lavabilitate și rezistență la uzură
Rezistența la uzură a suprafeței vopsite este bună. Rezistența la frecare umedă, clasa 1 conform EN 13300 (ISO 11998).
Culori
Alb
Ambalaj
Alb: 1 l, 3 l, 10 l.
Aplicare
Aplicare într-un singur strat pe o suprafață netedă: 5 - 8 m²/l.
Certificate și aprobări
Finnish Key Flag
M1 classification
Nordic Ecolabel

S-ar putea sa-ti placa si